A játékról

A város csupa kaland, titkos küldetés, szerelmes légyott és elrejtett kincs. Kövesd a jeleket és nyerd el a felfedezők jutalmát! A játék során megismerkedhetsz híres kolozsvári személyekkel, épületek és terek történetét olvashatod el, miközben egyre közelebb jutsz a végső célhoz. Fedezd fel másképp Kolozsvárt!

Minden csapattal külön egyeztetünk a játék időpontjáról. Jelentkezni az office@korzo.org.ro e-mailcímen vagy a 0740-040-008-as telefonszámon lehet.

A 8. Kolozsvári Magyar Napokon 10 csapat próbálhatja ki a játékot. Jelentkezni az office@korzo.org.ro e-mailcímen vagy a 0740-040-008-as telefonszámon lehet szerdáig (aug. 16.). A résztvevő csapatok között két ingyenes Parapark szabadulószoba játékot sorsolunk ki.

Minket érdekel a véleményetek! Hogyha vasárnap estig kitöltitek a kiértékelő űrlapot, részt vesztek egy újabb sorsoláson. Egy, két személy számára ingyenes játékra szóló Parapark utalvány a díj. A kérdőív ide kattintva érhető el.

Időtartam

2–2,5 óra

Csapat

2–6 személy

Korhatár

A játék 14 éven felüliek szól. Fiatalabb legalább 1 felnőtt kíséretében játszhatnak! Családok nyugodtan résztvehetnek.

Találkozási pont

Titkos – minden csapat megtudja a maga idejében

Join the discussion Egy hozzászólás

  • boar sebastian szerint:

    Sziasztok! Kincskereső ‘veteránoknak’ számít a csapatunk, mert 2 román kolozsvári napos és egy kisebb eximturos versenyen indultunk már. A tiétek attól volt más, hogy kompakt helyen elfért, alig kellett szaladni és nem a fizikai erőről szólt. Nagyon tetszett a kerettörténet, ami köré épült a verseny. Sajnos a hiányzó rejtvényes lap a múzeumnál teljesen kizökkentett minket, fél óránkba telt míg elismertük, hogy nem tudunk továbbmenni, de kiderült, hogy egy hiányzó lap miatt. Így nem tudtuk meg mi lett a levelezés vége. A Gaudeamusos kék könyves pötty és a Victoria mozibeli kotta volt a két legjobb feladat, ott voltak az orrunk előtt mégsem láttuk. Aztán újból eltévedtünk mert rossz könyvesboltban keresgéltünk, de a térképen mindkettő rajta volt, de az iránymutatás egy harmadik épület fele küldött.
    Valószínűleg kevesen vagytok hozzá, de minden pontnál szükség lenne egy emberre, mert a borítékokat bárki, bármikor kinyithatja előre és simán ugorhat a következő ponthoz, könnyek elkeverednek. Nem éreztük, hogy valaki figyeli-e, hogy végigmegyünk a pontokon vagy nem. Nem tudtuk magunkat összehasonlítani a többi csapattal, így nem éreztük annyira a versenyt.
    Remek ötlet az eltűnős tinta és a GPS koordináták is az elején. A nyomtatott infók pedig nagyon jó minőségben készültek el, látszott, hogy mekkora munka áll az egész verseny mögött.
    Jövőre újra találkozunk! Köszönjük!

Mondd el te is a véleményed