Kívánságséta – mondd meg te, merre korzózzunk!

Egy-egy séta összeállításakor mindig nagyon izgatottan várjuk, hogyan fog tetszeni a közönségnek a végeredmény. Vajon izgalmasnak és érdekesnek gondoljátok majd az állomásokon elhangzó történeteket? Vajon elég sok a történet? Vagy túl kevés? Mi érdekelne nagyon? Próbáljuk magunkat a sétálók bőrébe képzelni, de miután már sok-sok történetet összegyűjtöttünk, nem olyan könnyű a kiválasztásuk. Éppen ezért előfordul, hogy kimaradnak épületek.

Most a te kezedbe adjuk az irányítást, kedves Korzozó! Felsoroltunk néhány témát, amiről szívesen mesélnénk, te pedig kiválaszthatod, hogy miről szeretnél hallani. Legfennebb 8 pontot jelölhetsz be, a legtöbb szavazást elérő állomásokat pedig mi felfűzzük egy útvonalra. Péntek este 8-ig szavazhatsz, hogy még aznap el tudjuk árulni az útvonalat. Figyeld a fejleményeket itt a honlapon és a Facebook-oldalunkon.

A séta délután 5-kor kezdődik, találkozunk a Karolina téren.

(Egy zárójeles megjegyzés:  a szavazás kitöltése utána meg tudod nézni a válaszok arányát is. 🙂 )

UPDATE:

A szavazást lezártuk, íme a holnapi séta állomásai, megtekintési sorrendben:
> Uránia mozi és a némafilmek városa > a „négy palota” rövid története > Sissi-kultusz Kolozsváron: az Erzsébet sétány > bűnök a Tömlöctorony árnyékában > Wass Ottília háza és a Dunky-fivérek > Wolphard-Kakas-ház: tulajok és történetek > Kolozsvári Casino: egyletek élete > Teleki-palota.

Vélemény, hozzászólás?

52 + = sixty two

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .