Játékos foglalkozások gyerkeknek, séta a felnőtteknek: programjaink a 14. Kolozsvári Magyar Napokon

Mi is lehetne jobb egy forró nyári napon, mint Kolozsvár legrégebbi nyilvános parkjában sétálni egyet? S ha még a múzeumként is egyedi Állattani Múzeum gyűjteményét is megtekinti az érdeklődő, teljes lesz az élmény!

A 14. Kolozsvári Magyar Napokon bemutatjuk kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hogy milyen titkokat rejt a Mikó-kert és az ott található épületek. Az Állattani Múzeummal együttműködve meg lehet nézni a gyűjteményt és az intézmény történetét bemutató időszakos kiállítást is. A kisebbeknek interaktív foglalkozással, kézműveskedéssel készülünk, a nagyobbak pedig sétálhatnak egyet velünk.

 

A Mikó-kert lakói: grófok, tudósok és az Állattani Múzeum

A séták időpontja: aug. 17, 11 óra és aug. 18, 15 óra

A kert- és épületbejáráson való részvétel regisztrációhoz kötött, és maximum 25 fő vehet részt rajta. A program időtartama nagyjából 1.5-2 óra.
Jelentkezni az alábbi telefonszámon lehet, SMS-ben vagy hívással: 0740 040 008 vagy az office@korzo.org.ro e-mail címen.
Találkozási pont: a Mikó-­kert bejárata (Clinicilor/Mikó utca 5–7. sz.)

 

Kalandozások a Mikó-kertben: játékos foglalkozás 8-11 éveseknek

A foglalkozások időpontja: aug. 17, 15 óra és aug. 18, 11 óra

A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött, és maximum 15 gyermek vehet részt rajta. A program időtartama nagyjából 1.5-2 óra.
Ajánlott korosztály: 8–11 év.
Jelentkezni az alábbi telefonszámon lehet, SMS-ben vagy hívással: 0740 040 008, valamint az office@korzo.org.ro e-mail címen.
Találkozási pont: BBTE Állattani Múzeum (Clinicilor/Klinikák utca 5–7. sz.)
 

A séták és a foglalkozások megvalósításának létrejöttét támogatta:

Vélemény, hozzászólás?

+ fourteen = 18

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .