A sétáról

Aki nyugati irányából közelíti meg Kolozsvárt, szükségszerűen keresztülhalad Gyalun, de általában csak átutazik rajta. Pedig érdemes itt megállni, hiszen az országút mellett, a fák lombjai mögött egy kastély rejtőzik, és nem is akármilyen. Az épület lenyűgöző történeteket tudna mesélni Mátyás király kőfaragóiról, I. Rákóczi György fejedelemről, káprázatos menyegzőkről, arannyal átszőtt kárpitokról, a Bánffy családról, háborúról, vidám és szomorú napokról. Hogyha mindezek érdekelnek, írj nekünk, s megmutatjuk az utat, amelyet még római légionáriusok is koptattak, közben pedig elmondjuk a történeteket is.

Időtartam

45–60 perc

Információ, ár

A sétán csak előre egyeztetett időpont alapján lehet részt venni. A részletekről e-mailben lehet érdeklődni, az árszabás a csoport nagyságától függ.

Gyere sétálni!

  • Previous ProjectLiliom a vásznon

  • Next ProjectA király (ál)ruhái: Mátyás-kultusz Kolozsváron

grade miners discount code Academized discounts paying someone to do your homework do my resume for me GreatAssignmentHelp.com discounts Buycourseworkonline.co.uk Coupon Code ThesisRush.com fresh discount 6DollarEssay Discount Code 2023 Eduzaurus.com Coupon Code KiwiPapers Discount Promo Codes Up to 40% Paperhelp discount code Academized Discout Code